Woon- en kadowinkel De Huiskamer

Woon- en kadowinkel De Huiskamer

Adres: Rechtestraat 108-110
Postcode: 1483 BG
Plaats: De Rijp
E-mailadres: info@woonwinkeldehuiskamer.nl
Website: http://www.woonwinkeldehuiskamer.nl
Contactpersoon: L.P. v.d. Bosch
Telefoon: 0299-674040

De Huiskamer is een landelijke woonwinkel in het historische centrum van het mooie dorp De Rijp in Noord-Holland. Bij De Huiskamer vindt u landelijke en brocante meubels, glaswerk, serviesgoed, plaids, quilts, kussens, bestek, kaarsen en volop hebbedingen en leuke kadootjes voor volwassenen en kinderen. De collectie in onze woonwinkel wordt regelmatig vernieuwd waardoor u steeds een andere sfeer en opstelling kunt verwachten.

facebook woonwinkel De Huiskamer
Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een heel goed 2018 ! Wij zijn gesloten t/m 6 januari, daarna bent u weer van harte welkom in onze winkel 🌲🌲
Koopzondag bij De Huiskamer !!Vandaag zondag zijn wij geopend van 12.00 - 16.00 uur voor uw allerlaatste cadeaus of kerstdecoratie.  Wij geven 25 % korting op de kerstcollectie, onder het genot van een glaasje gluhwijn kunt u heerlijk shoppen !
Zondag Kerst sale bij De Huiskamer!Vanmiddag kunt u heerlijk kerst shoppen bij ons, en krijgt u 25 % korting op de kerstcollectie!Geopend van 12.00 tot 16.00De gluhwein staat klaar.