Plus Bakker

Plus Bakker

Adres: Driemaster 3
Postcode: 1483 WB
Plaats: De Rijp
E-mailadres: bakker-graft@plussupermarkt.nl
Website: www.plus.nl
Contactpersoon: S. Bakker
Telefoon: 0299-671619

PLUS wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Ons deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.

U vindt bij ons onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie van geweldige wijnen. Wij hebben een ruim aanbod PLUS Huismerk producten. Deze producten zijn met de grootste zorg voor u samengesteld en van uitstekende kwaliteit. Wij werken continu aan de verbetering en uitbreiding van ons gehele assortiment. En dat alles tegen een goede prijs.

Facebook Plus supermarkt
Zet je telefoon eens in de 'kerstmodus'. Zo kun je in alle rust genieten van elkaar! Goed eten is samen eten.
Borrelen met vriendinnen wordt extra leuk als er allerlei lekkers op tafel staat! Wat is jouw favoriete manier om van HEKS’NKAAS® te genieten? Vertel ons over jouw ideale borrel en maak kans op 2 bioscoopkaarten voor de film Huisvrouwen Bestaan Niet.
Heb jij het PLUS Inspiratiemagazine al ontvangen? Bordenvol heerlijke recepten voor de komende feestmaand. Mocht je het magazine nog niet hebben kun je er altijd eentje meenemen uit de winkel. Welk recept ga jij proberen?
Puur, melk, wit of lekker met karamelsmaak. Welke chocoladeletter is jouw favoriet?
Met de kruidcake of boerencake mix van HomeMade Bakmixen kun je gemakkelijk deze Sinterklaascake met kruidnoten en snoepgoed maken. Met wie bak jij het liefst samen? Tag je bakbuddy en maak allebei kans op een HomeMade bakpakket met daarin alle ingrediënten om deze leuke cake te maken.
Met de wijnen van Grand Sud kun je elk moment genieten van het goede dat (Zuid-)Frankrijk te bieden heeft. Wil jij dit gevoel zelf ervaren? Tag dan 5 vrienden/vriendinnen waarmee jij kans maakt op een fantastisch Frans diner in jouw eigen huiskamer, verzorgd door meesterkok Angelique Schmeink.
Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november krijg je bij besteding van iedere €25,- een gratis PLUS Pietencape. Sla alvast je mandarijntjes en pepernoten in en kom als hulppietje helemaal in de Sinterklaasstemming!
Win je naam in letterrepen van Tony’s Chocolonely! Tony’s Chocolonely is een chocolademaker met een belangrijke missie. Weet jij wat deze missie is? Laat je antwoord achter in de comments en misschien ben jij de gelukkige winnaar. We maken aanstaande vrijdag de winnaar bekend.
Je zou het misschien niet verwachten, maar van deze vrucht kun je heerlijke dingen maken. Weet jij wat dit is? Hint: deze hele week staat PLUS in het teken van Fairtrade.
Het is bijna weekend en de feestdagen staan weer voor de deur. Tijd om over wijn te praten! Stel komend uur in de comments al je vragen over wijn, en onze adviseur Erik zal ze beantwoorden
Deze week waanzinnig veel wijnvoordeel! Van vertrouwde toppers tot onbekende pareltjes: er zit voor elke wijnliefhebber wel iets tussen. Om deze reden staat vrijdag 3 november tussen 16:00 en 17:00 één van onze 200 wijnadviseurs, Erik Bos, klaar om al jouw vragen over wijn te beantwoorden! Hou onze Facebookpagina in de gaten.