Jansen Hoveniers

Jansen Hoveniers

Adres: Markervaart 5
Postcode: 1536 AB
Plaats: Marken-Binnen
E-mailadres: info@jansenhoveniers.nl
Website: http://www.jansenhoveniers.nl
Contactpersoon: Dhr. F. Jansen
Telefoon: 075-6411891
Fax: 075-6411947

Wij hebben sinds 1934 ervaring met het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Al meer dan 80 jaar een betrouwbaar familiebedrijf dat alles voor de tuin kan voorzien!

facebook Jansen Hoveniers
Snel en simpel even een mooie kerstboom halen? Onze kerstbomen staan dichtbij de parkeerplaats, dus geen gesjouw en uren in een tuincentrum of bouwmarkt met kerstprullaria.Er zijn weer prachtige Nordmannen in 4 verschillende maten vanaf € 17,50 Euro. Ons Groencentrum is gelegen aan de Provincialeweg N246 in Markenbinnen.Uiteraard wordt de kerstboom netjes verpakt en in de auto gelegd.Voor de mensen in de omgeving Graft-De Rijp, wij staan zaterdag 9 & 16 december op het parkeerterrein van het winkelcentrum `t Boegbeeld in De Rijp met onze kerstbomen.
In het tv programma Robs Grote Tuin Verbouwing op SBS6 worden veelal de tuinmaterialen van Gardenlux gebruikt. Wij zijn dealer van Gardenlux en deze materialen zijn zichtbaar in onze Showtuin te Markenbinnen en op onze website www.jansentuinmaterialen.nl
Momenteel is onze showtuin 7 dagen per week geopend met een ruim aanbod aan sierbestrating en andere tuinmaterialen. Zie ook onze webwinkel www.jansentuinmaterialen.nl voor ons aanbod.
Weer een mooi begin van de week met een nieuw tuinproject in Zaandam.
Projectoverzicht renovatie achtertuin Zaandam.Bekijk een tuinproject wat wij gerealiseerd hebben in Zaandam op onze website. Een geheel nieuwe achtertuin voorzien van nieuwe tegels, beschoeiing, vlonder en tuinafscheiding.http://www.jansenhoveniers.nl/renovatiekleinetuinzaandam/