Country Home Cooking

Country Home Cooking

Adres: Ringdijk 2a,
Postcode: 1484 PC
Plaats: Graft
E-mailadres: naomi@zaalberg.nl
Website: www.countryhomecooking.nl
Contactpersoon: Naomi Zaalberg
Telefoon: 075-6413164

Na heel wat jaren omzwerven over de wereld en zodoende veel ervaring op gedaan te hebben. Is Naomi vanuit haar toenmalige woonplaats Amsterdam in 1995 in het prachtige dorp Graft-de Rijp in de gemeente Alkmaar beland.

Naomi heeft de Hotel school in Zwitserland gevolgd en heeft een tijd inspiratie op gedaan in Israel, Londen en Hamburg. Naomi is werkzaam geweest in het Sas hotel in Amsterdam en vervolgens het SAS Dam Hotel, in Hamburg. Ze heeft ondermeer onder het scepter van Albert Roux in Hotel the Grand in Amsterdam gewerkt.

Werkende bij de Franse chef Alain Renee in restaurant Le Papillon in Den Haag heeft haar doen besluiten haar passie en droom te verwezenlijken en is Naomi na haar omzwervingen voor haar zelf begonnen op een prachtige plek in de Noord-Hollandse polder. In de Landelijke Stolp boerderij, bestiert zij haar B&B en Catering bedrijf “Country Home Cooking” en geeft ze vol passie en overgave kookworkshops. Haar 4 tieners zorgen voor de nodige afwisseling.

Naomi staat bekend om haar kleurrijke en zeer smaakvolle gerechten. Altijd bereid met verse produkten en vol gevoel voor presentatie samen gesteld. Naomi reist regelmatig naar de Noord Spaanse Pyreneen (vaak onderweg onderbroken in Frankrijk om toch nog even op de plaatselijke marktjes te snuffelen en tasjes vol speciale kaasjes en bijzondere kruiden mee te nemen) alwaar zij heerlijke ingrediƫnten en sfeervolle serviezen verzameld die ze gebruikt voor de cateringen en workshops.