Café De Oude Herberg

Café De Oude Herberg

Adres: Rechtestraat 6
Postcode: 1483 BD
Plaats: De Rijp
E-mailadres: info@cafedeoudeherberg.nl
Website: www.cafedeoudeherberg.nl
Contactpersoon: Jasper Blaauw
Telefoon: 06 – 53930889

Feestje? Ook dat kan bij Café De Oude Herberg! Vanwege de historische plek in het dorp De Rijp is het dé plek om een spetterend feest of bruisende partij te organiseren. Of dit nu gaat om het vieren van een verjaardag, vrijgezellenfeest, bruiloft of een bedrijfsfeest. Het kan bij Café De Oude Herberg!. Wij kunnen voor elke gelegenheid een op maat gemaakt evenement samenstellen.

facebook de oude herberg
Jij gaat toch ook naar de Kermis Afterparty? 🎉🗓️ Vrijdag 13 september⏲️ 22.00 uur📍 De Oude Herberg
Er zijn helaas geen bingokaarten meer beschikbaar, maar het belooft een mooie bingo-avond te worden! Alle gereserveerde bingokaarten dienen van tevoren opgehaald te worden bij De Oude Herberg. We zijn vrijdag weer geopend vanaf 16.00 uur.
SAVE THE DATE! 🗓️Heb jij de kermisborrel al in je agenda staan? 12 september vanaf 17.30 uur. Be there!
***De Bingo XXL is UITVERKOCHT!***Er is nog wel mogelijkheid om te reserveren voor de kermisborrel op donderdag 12 september! Wees er snel bij, vol = vol!
Tijd voor een spelletje! Hoeveel omgedraaide bierkelken zie je? 😁Laat je antwoord weten in een reactie! 🍺
❗ LET OP!Vanavond zijn we vanaf 21u gesloten vanwege een besloten feest! 🎉
Het is hier altijd feest op zaterdag! 😀Kom jij ook weer een feestje vieren dit weekend? 🎉🍻 Privé feestjes kunnen ook! Bel Jasper ☎️ 06-53930889 of stuur een e-mail: 📧 info@cafedeoudeherberg.nl
De afgelopen race werden we getrakteerd op een spektakelrace!Aanstaande zondag in Hongarije is voor de komende weken de laatste race en deze zenden we natuurlijk uit! Je bent welkom vanaf 14u, de race begint om 15.10u! Daar ben jij toch zeker bij? Tot zondag 😁
Komend weekend begint de Eredivisie weer! ⚽⚽⚽En natuurlijk zenden wij zaterdag Vitesse - Ajax uit! Gaat Ajax deze 1e wedstrijd van het seizoen winnen? 👍 = JA!
Kermis in de Rijp! Be there 🎉🍻Reserveer je tafel bij Jasper: 0653930889
SAVE THE DATE |Kermis XXL Bingo 💃📅 Woensdag 11 september🕧 Inloop 19.00 uur. Start bingo: 20.00 uur De kaarten zijn verkrijgbaar in ons café of bij Jasper ➡️06-53930889Doe jij mee?
AJAX en PSV strijden om de Johan Cruijff Schaal: wie pakt de eerste prijs van dit seizoen? ⚽PSV zag topscorer Luuk de Jong naar Sevilla vertrekken, maar AJAX mist achterin Matthijs de Ligt.Kom jij de wedstrijd morgen LIVE bij ons kijken? De aftrap is om 18.00 uur! 🕕