Ondernemers die vooruit kijken, kijken terug op een succesvolle beurs

Namens alle ondernemers hartelijk dank voor uw aanwezigheid!

De beurs als aftrap naar Koningsdag 2014, u zult nog geregeld verrast worden met speciale aanbiedingen en acties van de Rijper en Grafter ondernemers!
Dank voor de CreaBea’s op zaterdag en de verenigingen op zondag, jullie maakte onze beurs compleet!

Speciale dank voor de Uitkomst voor de mooie beursbijlage en Ingeborg Oudejans voor het logo ontwerp, Resync voor het snelle drukken, Marco van Ammers voor de fotodoeken, Kees Kok voor het frame, Nico Duinmaijer voor de hulp bij het opbouwen, Fa. Poel voor het transport van de praalwagen, de gedecoreerden voor het verrichten van de opening, burgemeester Oosterop-van Leusden en Ton Könst (VOPO) voor het onthullen van de klok, en ook Steba voor de electra, Frits Bloemen en planten voor de attenties, C&P voor de telekraan, De Blije Ballon voor de versieringen en Shell De Rijp voor de steiger en ieder die wij zijn vergeten.

Ondernemersbelang Graft de Rijp De Koningsbeurs werd u aangeboden door:

Paybas, De Kastenspecialist, Bike Totaalshop Co Schipper, Drogisterij DA Rijkes, De Uitkomst, Zorgen voor de Zorg, Sportcafé Oosterven, Palsma Rioolservice, Installatiebedrijf Dekker BV, Plus Graft De Riip, Bram en Aagie, Jip Automobielen, Kapsalon Het Kniphuys, Stocks, Autobedrijf Leo Borst, Perfect Woman Lifestyle & Fashion, Bouwbedrijf Piet Groen, Mijzen Motoren, Schoonheidssalon Lekker Koppie, MetDeZon, Woninginrichting Borst, Woon- en kadowinkel De Huiskamer, VVV Graft-De Rijp, Gemeente Graft- De Rijp, Jansen Hoveniers, Aannemersbedrijf M. Duinmaijer BV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *