Bij Ernst

Restaurant Bij Ernst

Adres: Oosteinde 31-33
Postcode: 1483 AC
Plaats: De Rijp
E-mailadres: info@bij-ernst.nl
Website: www.bij-ernst.nl
Contactpersoon: Ernst van der Baan
Telefoon: 0299-633436

De missie van ‘Bij Ernst’ is het creëren van een vertrouwde en gezellige plek in De Rijp, waar jong en oud kunnen genieten van elkaars gezelschap. Onder het genot van heerlijk en eerlijk eten, lekker even aandacht voor elkaar. ‘Bij Ernst’ is er altijd plek voor kinderen en biedt hen een mooie speelhoek en een kindgerichte ervaring.

facebook Bij Ernst
En hier doen we het uiteindelijk allemaal voor! Supertrots op ons team ☺️!
Geen zin om te zwoegen in de keuken? Heerlijk genieten van een zalig 4 gangen diner voor 39,50 met diverse proeverijen in een ongedwongen sfeer? Kom dan gezellig Kerst vieren Bij Ernst! Op Eerste Kerstdag zijn wij geopend vanaf 17.30 uur en op Tweede Kerstdag kan er ook heerlijk genoten worden van de lunchkaart. Dan zijn wij geopend vanaf 11.00 uur! Reserveer snel via 0299-633436 om zeker te zijn van een tafel.Voor ons menu op onze site: https://bit.ly/2zmaPnI
Supertrots op onze nieuwe kaart!😋
Na een heerlijk weekend vandaag een wijnproeverij van Wijnimport J. Bart!
Team Bij Ernst wint de Eilandspolder Cup!!
Zelf pizza maken? Elke donderdag in oktober mogen alle kinderen gratis hun eigen pizza 🍕 komen maken (en opsmikkelen natuurlijk! Voor elke volwassene die een hoofdgerecht komt eten, mag een kind gratis een pizza maken! Reserveer snel via 0299-633436 of mail naar info@bij-ernst.nl.
We zijn nog steeds op zoek!! Wie komt zijn of haar handjes natmaken bij ons? 🤩
Vandaag zijn wij gesloten wegens een bruiloft, maar morgen heten wij jullie graag weer welkom!
We zoeken weer team versterkers!