Belangenbehartiging

Ondernemersbelang Graft-De Rijp behartigt de belangen van ondernemers en organiseert evenementen, vergaderingen, lezingen en geeft voorlichting aan haar leden.
Vereniging

Kennisplatform

Ondernemersbelang Graft-De Rijp biedt haar leden een breed kennisplatform en diverse bijeenkomsten en evenementen om kennis uit te wisselen.
Nieuws

Word lid

Meldt u aan als lid van Ondernemersbelang Graft-De Rijp voor slechts € 150,- incl. BTW per jaar, kom netwerken op onze Business borrels en maak gebruik van de andere voordelen.
Aanmelden

Laatste nieuws

10 apr 2014 - 12:51
Zondag 13 april doen Wielerclub Tandje Erbij uit Graft-De Rijp en Atletiekvereniging Startbaan Amstelveen mee aan de Cycle Run. De wielrenners en runners ontmoeten elkaar halverwege bij de Hempont....
27 mrt 2014 - 17:37
Maandag 31 maart om 15.00 uur ontvangt burgemeester Ria Oosterop-van Leussen een Oranje fiets uit handen van Ondernemersbelang Graft-De Rijp. De overhandiging vindt plaats bij Rijper Wieler Boetiek...
26 feb 2014 - 15:10
Zondag 25 mei 2014 vindt ons jaarlijkse uitje voor leden van Ondernemerbelang Graft-De Rijp plaats. Het organiserend comité heeft een enerverende, leerzame, muzikale, culinaire en uiteraard...

Vereniging

De doelstelling van de vereniging luidt:

"De vereniging heeft ten doel het in de ruimste zin behartigen van de belangen van ondernemers en vrije beroepsbeoefenaren in de gemeente Graft de Rijp".

Zij tracht dit doel te bereiken door :

  • het organiseren van evenementen
  • het houden van vergaderingen
  • het organiseren van lezingen
  • het verstrekken of doen verstrekken van voorlichting aan alle leden
  • alle andere wettige middelen die aan het doel bevorderlijk kunnen zijn

Historie

Op 15 augustus 1979 werd bij notariële akte de vereniging Ondernemersbelang opgericht. Hieraan vooraf bestonden er twee verenigingen nl. de Koninklijke vereniging en de Katholieke vereniging. Zij besloten samen te gaan onder de naam: "Vereniging Ondernemersbelang Graft-De Rijp"

De toen zittende bestuursleden waren Jan Kaptein, Ber Nibbering, Nico Hooyberg, Fred Rijkes sr., Kees Schermerhorn, Gervien Schipper, Kees van Straaten, Jan Stoop en Siem Schokker. Leuk om te weten is dat op dit moment twee zoons van deze bestuursleden ook weer deel uit maken van het huidige bestuur. Van de periode voor 1979 is niet zo heel veel bekend. Er werden wel vergaderingen belegd, maar daar werd niet zoveel over opgeschreven. Het waren meer mondelinge afspraken, of afspraken die op een kladje werden genoteerd.

Activiteiten

Onze vereniging organiseert jaarlijks een groot aantal activiteiten. Naast allerlei bijeenkomsten en besprekingen (o.a. met de gemeente) organiseren wij b.v. een voorjaarsbeurs, een open dag, een Sinterklaas-intocht, een ondernemersuitje, een aantal thema-avonden en we zijn met een stand aanwezig bij de nieuwjaarsreceptie die de gemeente organiseert.

Lid worden

Een lidmaatschap van Ondernemersbelang Graft-De Rijp kost € 150,- incl. BTW per jaar. Aanmelden kan online via het aanmeldformulier. Als lid kunt u deelnemen aan alle activiteiten die Ondernemersbelang Graft-De Rijp organiseert en krijgt u een gratis vermelding en doorkoppeling op de website.

Word lid

Word lid van Ondernemersbelang Graft-De Rijp
Als lid van Ondernemersbelang Graft-De Rijp blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen voor ondernemers in uw regio en kunt u netwerken met andere ondernemers.
Word lid

Volg ons laatste nieuws

Twitter Volg ons op Twitter: @derijpbusiness

Facebook Volg ons op Facebook: Ondernemersbelang

RSS Abonneer op onze RSS nieuws-feed